Společně s novými iPhony Apple také představil různé doplňky, jako je nabíječka MagSafe a pouzdra s MagSafe‌. V dnešním článku se podíváme na to, jak nabíječka funguje s pouzdrem a jak silné jsou magnety na pouzdře.



Nové silikonové pouzdro s ‌MagSafe‌ je podobné jakémukoli jinému silikonovému pouzdru  pro předchozí iPhony, uvnitř pouzdra je však malý kruh, kde je zabudován magnetický prsten. Snadno se nasazuje a snadno se z něj iPhone vyjímá a je vyroben ze stejného silikonového materiálu jako předchozí pouzdra.

Pouzdro má magnety zabudované přímo do silikonu pro hezčí vzhled. Magnety jsou přibližně stejné jako magnety v pouzdře OtterBox a pokud se podíváte na video výše, můžete je vidět v akci.

‌Nové iPhony‌ mají své vlastní magnety a ty jsou klíčovou součástí fungování těchto pouzder. Objevilo se již několik recenzí nových MagSafe příslušenství. MKBHD například použil peněženku s MagSafe od společnosti Apple s iPhone 12‌, a když vložil telefon a peněženku do kapsy, peněženka se odpojila, což není ideální vzhledem k tomu, co v peněžence nosíme.

Síla magnetu není u nabíječky ‌MagSafe‌ tak důležitá, protože jsou určeny hlavně pro umístění nabíječky, ale u příslušenství, jako je peněženka, musí držet pevně. Vyžaduje to další testování, ale první dojmy naznačují, že kupující by měli být při používání peněženky opatrní.