Apple vydal watchOS 7.2, macOS Big Sur 11.1, tvOS 14.3, iOS 14.3 a iPadOS 14.3 pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



iOS a iPadOS 14.3 obsahuje novou aplikaci Fitness, která poskytuje přístup k nové službě Fitness+. Dále novou sekci s informacemi o ochraně osobních údajů v App Store, která obsahuje shrnutí postupů ochrany osobních údajů aplikace oznámené vývojářem. Zcela nová karta Apple TV+ ‌usnadňuje objevování a sledování seriálů a filmů Apple Original. Uživatelé iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max mohou nyní povolit režim ProRAW a pořizovat RAW snímky přímo v aplikaci Fotoaparát. iOS 14.3 a iPadOS 14.3 také umožňuje uživatelům aktualizovat firmware zařízení HomeKit prostřednictvím aplikace Domácnost.

watchOS 7.2 představuje novou funkci Cardio Fitness. Tato funkce měří maximální množství kyslíku, které je vaše tělo schopné během cvičení spotřebovat. Měření se provádí v průběhu času a Apple Watch jsou schopny odesílat oznámení, aby vás informovaly o výkyvech v hodnotě VO2 max. Obsahuje také aplikaci Fitness a opravy chyb a vylepšení stability. ‌macOS Big Sur‌ 11.1 obsahuje podporu pro ‌AirPods Max‌, vylepšení Apple TV, widgety Apple News a informace o ochraně osobních údajů v App Store. Obsahuje také opravy chyb a vylepšení stability. tvOS 14.3 obsahuje také aplikaci Fitness a opravy chyb a drobná vylepšení.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Big Sur:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

tvOS:

  • Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com