Poté, co Apple představil s nejnovějšími iPhony doplňky MagSafe, výrobci příslušenství spěchají s vydáním nových doplňků s podporou MagSafe. Posledním z nich je Gear4, dceřiná firma společnosti ZAGG, která vydala několik pouzder pro nové iPhony.



Tyto nová pouzdra se zaměřují na odlehčený design, který nepřidá objem a samozřejmě na kompatibilitu MagSafe a schopnost rychle nabíjet zařízení prostřednictvím samotného pouzdra. Cena obou pouzder je 50 USD. Brad Bell, viceprezident společnosti ZAGG, podrobně popisuje nová pouzdra: „MagSafe je skvělý, protože uživatelé nyní mají možnost připojit k zadní části telefonu příslušenství, jako je nabíječka MagSafe a peněženka. Nová pouzdra Snap od Gear4 mají zabudované magnety, které uživatelům umožňují bezproblémové připojení jejich příslušenství MagSafe k novému iPhonu bez jakéhokoli dopadu na bezdrátové nabíjení.“

První pouzdro je Crystal Palace Snap, který má průhledný design, který nepřidává příliš mnoho objemu. Pouzdro spojuje elegantní design s bezkonkurenční ochranou proti pádu.  Dalším je Rio Snap, což je také ultratenké pouzdro, ale v černé barvě. Kombinuje sílu a styl a vyznačuje se elegantním černým zevnějškem s povrchovou úpravou soft-touch, která poskytuje ochranu proti pádu až do 4 m. Má zabudované antimikrobiální vlastnostmi, které chrání povlak pouzdra před bakteriemi.