Dvojitá nabíječka MagSafe je nějaký čas konečně k dispozici a my se v dnešním článku podíváme na to, co vlastně nabízí a zda stojí za to si ji pořídit. Dvojitá nabíječka kombinuje nabíječku pro iPhone s nabíjecím pukem pro Apple Watch.



Nabíječka je k dispozici v bílé barvě s designem ve stylu knihy. Jedna polovina obsahuje nabíječku ‌MagSafe‌, která se magneticky připojuje k modelům ‌iPhone 12‌, zatímco druhá polovina obsahuje nabíjecí puk pro Apple Watch. Nabíjecí puk pro Apple Watch lze použít na rovno nebo se může vysunout, takže můžete Apple Watch nabíjet v režimu noční stolek. Design je jednoduchý a čistý a snadno se skládá.

Nedodává se s napájecím adaptérem, takže si jej musíte koupit nebo použít ten, který již vlastníte, a existují omezení nabíjení.

Apple uvádí, že nabíječka může nabíjet ‌iPhone 12‌ při výkonu až 15W, ale pokud používáte 20W USB-C nabíječku s ‌MagSafe‌ Duo, bude výkon omezen na maximálně 11W. Místo toho můžete použít 27W nabíječku a bude se nabíjet při výkonu až 14W, ale nikoli 15W. 

Uživatelé, kteří mají Apple Watch a ‌některý z nových iPhonů a kteří plánují často cestovat, pravděpodobně budou chtít nabíječku zakoupit. Je malá, skladná a nabízí dobrý výkon.