Apple pracuje na AirPods třetí generace, které mají být vydány v roce 2021. V dnešním článku si shrneme, co všechno o nich víme a na co se můžeme těšit. Jak budou vypadat? A co nabídnou?



AirPods‌ třetí generace budou mít design podobný AirPods Pro, které budou mít vyměnitelné silikonové koncovky do uší, které lépe zapadnou do širšího ucha.

Ačkoli by mohly vypadat jako AirPods Pro‌, neočekává se, že budou mít prémiové funkce jako tato zařízení, jako je aktivní potlačení šumu, a místo toho budou mít podobné funkce jako AirPods‌ druhé generace.

Uniklá fotografie na které jsou údajně AirPods‌ 3, se objevila v listopadu 2020 a jejich design je podobný ‌AirPods Pro‌, což odpovídá předchozím zprávám. AirPods‌ 3 mají více zaoblený tvar podobný AirPods Pro a jsou menší.

Říká se, že Apple pracuje na novém bezdrátovém čipu, který by mohl být zahrnut do AirPods‌ třetí generace, a potenciálně by mohlo dojít ke zlepšení životnosti baterie. Nový bezdrátový čip by mohl přinést rozšířený dosah, ale očekává se, že ‌AirPods‌ 3 budou fungovat jako současná verze s rychlým přepínáním zařízení a rychlým párováním.  Vzhledem k tomu, že AirPods 3 nebudou obsahovat aktivní potlačení šumu, je pravděpodobné, že ceny zůstanou stejné jako u aktuální verze. ‌