Společnost Apple tiše vydala aktualizace aplikací Final Cut Pro, iMovie, Motion a Compressor pro Mac s několika drobnými opravami, novými funkcemi a vylepšením stability a výkonu.



Aplikace iMovie (verze 10.2.3) obdržela aktualizaci s řadou optimalizací a oprav chyb. Opravuje následující problémy, které mohou nastat při importu projektů z iMovie pro iOS:
Při použití stylů snímků Prezentace se písma mohou změnit, delší tituly se mohou posunout z jednoho řádku na dva řádky, filtry mohou být z klipů odstraněny a problém, při kterém se některé projekty nemusí importovat. Obsahuje také vylepšení stability a spolehlivosti. Aplikace Final Cut Pro (verze 10.5.2) obdržela menší aktualizaci, která obsahuje vylepšení stability a spolehlivosti. Aplikace Motion (verze 5.5.1) obsahuje novou funkci, díky které se automaticky zmenší velikost textu, aby se vešel do odstavce. Obsahuje vylepšení stability a spolehlivosti. Aplikace Compressor (verze 4.5.2) obsahuje nová nastavení proxy HEVC spolu s opravami chyb a dalšími vylepšeními.