Očekává se, že Apple představí nový iPad Pro již v dubnu a výrobce příslušenství ESR přidal do svého online obchodu řadu pouzder pro iPad Pro, které napovídají jak by tato zařízení mohla vypadat.



I když vzhled pouzdra naznačuje, že nový iPad Pro nebude obsahovat žádné významné designové změny, ESR informoval společnost MacRumors, že nové modely budou obsahovat méně otvorů pro reproduktory. To odpovídá zprávě od japonského webu Mac Otakara, který v lednu tvrdil, že počet otvorů pro reproduktory u nových modelů iPad Pro se sníží o dvě třetiny, ačkoli důvod této předpokládané změny je nejasný. Očekává se, že nové modely budou vybaveny rychlejším čipem A14X, který je prakticky identický s čipem M1. Minulý týden Mark Gurman z Bloomberg uvedl, že nové modely mohou také obsahovat podporu Thunderbolt. Gurman také očekává vylepšené fotoaparáty a Mini-LED displej alespoň u 12,9palcového modelu.

Jak poznamenal iPhoneSoft, ESR také přidal nové pouzdra pro AirPods třetí generace, které naznačují, že pouzdro bude mírně prodlouženo, jak se dříve říkalo. Očekává se, že nové AirPods budou mít podobný design jako AirPods Pro, ale bez aktivního potlačení šumu nebo silikonových koncovek do uší.