Společnost Anker dnes vydala několik nových nabíječek pro zařízení Apple. K dispozici je nabíjecí stojan PowerWave Sense, který má za cíl zjednodušit nabíjení vašeho iPhonu a Apple Watch. A to spolu s novým kompaktním 20W USB-C nástěnným adaptérem.



Stojan obsahuje 10W Qi nabíječku, vpravo je prostor pro připojení nabíjecího puku Apple Watch s prostorem pro uložení kabelu. Stojan zakoupíte za 30,99 dolarů, součástí balení není nabíječka pro Apple Watch ani adaptér, což lze za tuto cenu očekávat.

Adaptér PowerPort III poskytuje podobný 20 W výkon, jako předchozí modely, stejně jako design, který známe z nabíječky Nano. Ale kde nová nabíječka vyniká, jsou skládací hroty, které vám umožní ji snadno složit a vzít s sebou kamkoliv chcete. Je k dispozici za 13,99 dolarů a je také cenově dostupnější než mnoho jiných nabíječek USB-C, které byly vydány dříve.

 

 

Na začátku roku vydala společnost Anker kolekci příslušenství kompatibilního s MagSafe, nyní vydala nový přírůstek do své nabídky. Magnetická podložka PowerWave Magnetic Pad Lite má design, který je podobný nabíječce s MagSafe od Apple. V této chvíli ještě není známo, jaký výkon lze očekávat, ani cena a dostupnost.