Byly vydány první tři produkty třetích stran, které lze vyhledat pomocí aplikace Najít, včetně vyhledávače položek od firmy Chipolo, sluchátek Belkin SOUNDFORM a e-kol od společnosti VanMoof.



Nová elektrická kola S3 a E3 od společnosti VanMoof jsou kompatibilní s aplikací Najít a mohou být vyhledána‌ vedle zařízení Apple. Po připojení k aplikaci ‌Najít‌ bude kolo VanMoof S3 nebo X3 uvedeno na kartě „Položky“ v aplikaci Najít a bude možné ho dohledat. Položky, které jsou kompatibilní s aplikací Najít‌, mohou využívat síťové funkce, které Apple integroval do aplikace, takže jakýkoli blízký iPhone, iPad nebo Mac bude schopen detekovat ztracenou položku a bezpečně předat její polohu vlastníkovi. Nové modely VanMoof s integrací Najít‌ lze objednat již dnes, dodání nových kol však bude trvat několik měsíců. K dispozici jsou od 1 999 dolarů.

Společnost Belkin také pracuje na příslušenství s podporou aplikace Najít, bezdrátových sluchátkách SOUNDFORM Freedom True Wireless. Společnost Belkin tato sluchátka představila v lednu na CES a kromě podpory Najít‌ nabídnou až osm hodin přehrávání, potlačení okolního hluku a bezdrátové Qi nabíjení. Bezdrátová sluchátka Belkin jsou k dispozici pouze pro předobjednání a jejich vydání se očekává v červnu.

K dispozici jsou také nové sledovače položek od společnosti Chipolo s názvem ONE Spot, což jsou malá zařízení, která lze připojit k různým věcem jako jsou klíče, peněženky nebo kola. Vzhledem k dlouhým čekacím dobám na tato nová zařízení může trvat několik měsíců, než se budeme moci podrobně podívat na to, jak integrace aplikace Najít‌ funguje s příslušenstvím třetích stran. Apple uvádí, že další výrobci budou v budoucnu vydávat zařízení s podporou aplikace Najít‌.