Společnost ZAGG dnes představila nová pouzdra s klávesnicí pro různé modely iPadů. První je Zag Pro Keys, který je kompatibilní s 11palcovým iPadem Pro (1., 2. a 3. generace), iPadem Air 10,9 palce (4. generace) a iPadem 10,2 palce (7. a 8. generace).



Pouzdro ZAGG Pro Keys je vybaveno odnímatelnou klávesnicí, klávesami ve stylu notebooku a integrovaným Bluetooth trackpadem. Zahrnuje také odnímatelné pouzdro, integrovaný nastavitelný stojan, podsvícení kláves a držák pro Apple Pencil. Magnetická klapka drží kryt zavřený, zatímco polykarbonátové pouzdro je lehké, má pogumované hrany a rohové nárazníky, které dohromady zajišťují ochranu proti pádu z až 2 metrů. Klávesnici můžete spárovat s více zařízeními a trackpad lze nezávisle vypnout, aby se šetřila baterie, když se nepoužívá. Podsvícené klávesy přicházejí v sedmi různých barvách, vestavěná baterie vydrží tři měsíce a klávesnice se nabíjí přes USB-C.

ZAGG Pro Keys s trackpadem a odnímatelným pouzdrem pro 11palcový iPad Pro‌ (1., 2. a 3. generace) a 10,9palcový ‌iPad Air‌ 1(4. generace) zakoupíte za 149,99 dolarů. ZAGG Pro Keys s trackpadem pro 10,2palcový iPad‌ (7. a 8. generace) bude k dispozici 25. května za 139,99 dolarů. Druhé pouzdro, ZAGG Rugged Book, je navrženo tak, aby bylo odolné a všestranné, se zámkem, který uzamkne klávesy na místě. Odnímatelná klávesnice obsahuje podsvícené klávesy ve stylu notebooku, zatímco robustní design nabízí ochranu proti pádu z až 2 metrů a magnetický pant pro více pozorovacích úhlů. Rugged Book také podporuje párování více zařízení. Rugged Book pro 11palcový iPad Pro‌ (1., 2. a 3. generace) a 10,9palcový ‌iPad Air‌ (4. generace) je nyní k dispozici za 149,99 dolarů. Všechny modely můžete zakoupit na webové stránce ZAGG.com.