Apple vydal aktualizace aplikace iMovie, Final Cut Pro, Motion a Compressor, které přináší několik nových funkcí, jako je vylepšené vyhledávání médií a upozornění na kódování, stejně jako opravy chyb.



iMovie 10.2.4 přináší šestnáct nových texturovaných pozadí s nastavitelnými barvami, schopnost importovat projekty vytvořené pomocí iMovie pro iOS (verze 2.3) a obecná vylepšení stability. Final Cut Pro 10.5.3 umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat vlastní uspořádání sloupců v prohlížeči a upravovat je pomocí editoru. Tato aktualizace také vylepšuje vyhledávání v prohlížeči. Uživatelé mohou rychle vyhledávat klipy podle typu média.

K dispozici je možnost hledání původních, proxy nebo optimalizovaných médií a také chybějících médií. Motion 5.2.2 opravuje velké množství problémů s jasem vykreslování 3D objektů na Macech s čipy M1 a nesprávným vykreslením emoji v HDR a další. Compressor 4.5.3 přináší upozornění na dokončené, neúspěšné a zrušené kódování, vložené zvukové popisy při kódování různých formátů video souborů včetně MOV, MP4, M4V a MXF a vylepšení stability.