Craig Federighi, šéf softwarového inženýrství společnosti Apple, tento týden poskytl řadu rozhovorů YouTuberům, kde s nimi sdílel hlavní novinky iOS 15. Každý YouTuber mu pomocí FaceTime kladl cílené otázky týkající se nové aktualizace.



Andru Edwards hovořil s Federighim o zaměření společnosti Apple na soudržnost funkcí ‌iOS 15‌, iPadOS 15 a macOS Monterey, jako je SharePlay ve ‌FaceTime‌ a Sdílení v aplikaci Zprávy. „Máme tolik nápadů, které přicházejí v průběhu času, v průběhu let. A pak přijde okamžik, kdy je můžeme všechny najednou smysluplně propojit a jsou pro tuto chvíli správné, a my jdeme do toho,“ řekl Federighi.

TechMeOut se Federighiho zeptala, ze které funkce iOS 15‌ je nejvíce nadšený. „Myslím, že kdybych měl vybrat právě teď, je to pravděpodobně SharePlay,“ řekl Federighi. Dále vysvětlil, že jej nemohl používat s přáteli a rodinou, protože to musel tajit.

 

Francouzský YouTuber TheiCollection hovořil s Federighim o ‌macOS Monterey‌ a nové funkci, která vám umožní používat jednu klávesnici, myš nebo trackpad na více zařízeních. Federighi uvedl, že Apple je nadšený z této funkce která skvěle funguje.

Na další rozhovory se můžete podívat níže: