32. vývojářská konference WWDC 2021 bude pouze digitální podobně jako v loňském roce, kde se vývojáři po celém světě budou moci účastnit zdarma. WWDC je zaměřeno a určeno pro vývojáře, kteří vytvářejí aplikace pro platformy Apple.



První den ale Apple vždy pořádá hlavní událost, která zajímá také širokou veřejnost. Hlavní událost se uskuteční v pondělí 7. června v 19:00 hodin a poskytne nám první pohled na iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8, tvOS 15 a případně nový MacBook Pro. WWDC 2021 můžete sledovat naživo a my si v dnešním článku ukážeme, kde.

Na YouTube

Sledování WWDC na YouTube může být jedním z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů, protože YouTube je obecně dostupný na většině zařízení, včetně televizorů a herních konzolí. Živý přenos si můžete do upozornění na YouTube přidat klepnutím zde.

Na Macu, iPhonu nebo iPadu

WWDC můžete sledovat na Macu, iPhonu, iPadu nebo iPodu touch pomocí nativního prohlížeče Safari od společnosti Apple. Zařízení iOS musí mít spuštěný iOS 10 nebo novější a na Macu musí být spuštěn macOS Sierra 10.12 nebo novější. Spusťte Safari z vybraného zařízení a klepněte sem.

Pomocí aplikaci Apple TV

WWDC můžete sledovat prostřednictvím aplikace Apple TV na Macu, ‌iPhonu, ‌iPad‌u a Apple TV, přičemž odkaz v aplikaci TV bude k dispozici několik dní před zahájením akce.

  • Otevřete aplikaci TV na vybraném zařízení.
  • Přejděte dolů do kategorie Watch Now a vyberte WWDC 2021. Můžete také zadat do pole Hledat „WWDC“ a z výsledků vybrat WWDC 2021.
  • Klikněte na Přehrát.

Na počítači se systémem Windows

Pokud nemáte zařízení Apple, můžete i nadále sledovat WWDC 2021‌ na počítači se systémem Windows 10. Otevřete prohlížeč Microsoft Edge a klepněte na tento odkaz.

V aplikaci Apple Developer nebo na webu pro vývojáře

WWDC bude k dispozici také v aplikaci Apple Developer a na webových stránkách pro vývojáře.