Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Looom

Looom, vyvinutá společností iorama.studio, je animační aplikace, která má kreativní rozhraní a je určena pro profesionály i běžné uživatele. Skvělá funkčnost a intuitivní rozhraní aplikace jsou doplněny novými vlastními ovládacími prvky. Vyrobena pro iPadOS, Looom využívá technologie Apple naplno, včetně Apple Pencil a tmavého režimu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store.

Lara Croft GO

Lara Croft GO je logická adventura, která se odehrává v dávno zapomenutém světě. Prozkoumejte ruiny starověké civilizace, objevte dobře střežená tajemství a čelte výzvám. Vyřešte více než 115 hádanek rozdělených do 7 kapitol a sbírejte starodávné památky a odemykejte nové oblečení pro Laru. Hru si můžete stáhnout z App Store za 129 Kč.

Fitify: Domácí cvičení česky!

Fitify je aplikace, která obsahuje nejen více než 900 cviků na posilování, ale také více než 15 relaxačních cviků. Aplikace obsahuje, jak cvičení s pomůckami, tak cvičení bez nich. K dispozici jsou také tréninky sestavené profesionálními fitness trenéry. Fitify si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Adobe Fill & SignForm Filler

Aplikace Adobe Fill & Sign vám umožní rychle vyplnit, podepsat a odeslat jakýkoli formulář. Můžete dokonce pořídit obrázek papírového formuláře a vyplnit jej v telefonu nebo tabletu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.