Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Spike 

Tato jedinečná aplikace v zásadě vypadá jako vaše oblíbená aplikace pro zasílání zpráv a přeměňuje typické e-mailové řetězce na snadno sledovatelná vlákna konverzace. Přidejte moderní funkce, jako je prioritní doručená pošta, a máte užitečnou alternativní cestu k přehledné doručené poště. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma.

CARROT Weather

CARROT Weather je výkonná aplikace (navržená s ohledem na soukromí), která přináší předpovědi počasí zábavnou formou. Vybrat si můžete jednu z pěti osobností a budete se těšit na přívalový liják, jen abyste zjistili, jak informace aplikace zobrazí. CARROT obsahuje přesné předpovědi a poskytuje rychlý přístup k aktuální, hodinové a denní předpovědi. Aplikaci lze stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Yoga | Daily Yoga for Everyone

Pokud jste v oblasti jógy začátečník, aplikace Daily Yoga obsahuje různé kurzy s průvodcem, které vám pomohou naučit se základy, než se pustíte do pokročilejších kurzů. Aplikace obsahuje spoustu lekcí od předních mistrů, najdete například jógu pro hubnutí, začátečníky až pokročilé, lepší spánek a relaxaci. Aplikaci můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Real Drift Car Racing

Real Drift Car Racing je nejrealističtější driftovou hrou pro mobilní zařízení, a přesto je snadno ovladatelná a zábavná. Můžete zdokonalit své závodní a driftové dovednosti a vydělávat virtuální peníze na vyladění a přizpůsobení svého vozu. Závodit můžete s ostatními o umístění v žebříčku nebo jen tak pro zábavu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 19 Kč.