Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat tu správnou. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Gravity Rider Zero

Gravity Rider Zero je oddechová závodní hra, ve které nejsou k dispozici žádné limity. Budete jezdit přes překážky, které musíte v každé úrovni překonat. Sbírejte desítky jedinečných závodních vozidel. Odemkněte nové odměny splněním úkolů, překonáním výzev nebo překonáním rekordů: vždy se můžete těšit na nový cíl a novou odměnu. Hru si můžete stáhnout v App Store zdarma, hra obsahuje reklamy.

GIF Maker by Momento

Momento je nejjednodušší způsob, jak proměnit vaše fotografie, live fotografie a videa v GIFy! Buďte kreativní a přidejte nálepky, filtry, efekty a další. Sdílet je poté můžete v aplikacích TikTok, iMessage, WhatsApp, Messenger a další. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.

Fantastical – Calendar & Tasks

Fantastical je jednoduchá a snadno použitelná aplikace, která vám umožní spravovat vaše důležité události. Fantastical můžete používat na všech platformách včetně Macu, iPhonu, Apple Watch a iPadu. Synchronizujte sady kalendářů a šablony mezi zařízeními. Aplikaci můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.