Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Sonic Forces – Racing Battle

Hra Sonic Forces – Racing Battle je vhodná na krácení dlouhé chvíle. Závodit můžete proti hráčům z celé světa. Odemknout můžete nové a vzácné postavy, včetně Omega a Vector. Hra je podporována reklamami a k ​​pokroku nejsou nutné žádné nákupy v aplikaci; můžete ji však hrát i bez reklam s nákupem v aplikaci. Hru si můžete stáhnout z App Store.

PhotoRoom Studio Photo Editor

Pokud rádi fotíte, pak se vám bude líbit aplikace PhotoRoom Studio Photo Editor, ve které můžete vytvářet obrázky ve studiové kvalitě během několika sekund. Jedním klepnutím odeberte pozadí a vytvořte obrázek jako od profesionála. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

SnapCalc – Foto kalkulačka

SnapCalc je pomocníkem pro každého, kdo si neví rady s nějakým příkladem. Stačí vyfotit příklad a aplikace vše vypočítá za vás, navíc dokáže rozpoznat i ručně psané příklady. Spolu s výpočtem vám aplikace poskytne vysvětlení, jak byl příklad vypočítán. V aplikaci jsou také k dispozici kvízy a výpočty si můžete uložit. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store s nákupy v aplikaci.

Vyfoť a přelož – Triplens

Pokud rádi cestujete do různých zemí, bude se vám tato aplikace hodit. Stačí vyfotit objekt, kterému nerozumíte, například značku na rozcestí a aplikace vám jej přeloží. Vše je jednoduché a rychlé. Aplikaci můžete stáhnout v App Store zdarma s nákupem, který odemkne funkce.