Apple vydal nové beta verze iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, tvOS 15 a macOS Monterey pro veřejné testery. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



watchOS 8 obsahuje novou verzi aplikace Breathe, nyní nazvaná Mindfulness, která během sledování spánku měří dechovou frekvenci. Aplikace Fotky byla přepracována s vybranými zvýrazněními a vzpomínkami, fotky lze nyní sdílet přímo z Apple Watch pomocí aplikace Zprávy a Mail. K dispozici je vyhledávání obrázků a rychlý přístup k fotografiím a aplikace cvičení obsahuje nové typy cvičení Tai Chi a Pilates. Aplikace Najít nyní obsahuje kartu Předměty. iOS a iPadOS 15 obsahují spoustu nových funkcí, které si můžete přečíst klepnutím zde. tvOS 15 obsahuje SharePlay, funkci FaceTime, která umožňuje více uživatelům sledovat televizní pořady nebo filmy společně, k dispozici je nová karta „For All of You“, která navrhuje pořady, které by se vám mohly líbit. Sekce Sdíleno s vámi také zobrazuje filmy a pořady, které byly s vámi sdíleny prostřednictvím aplikace Zprávy.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru

macOS Monterey‌:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru
Zdroj: MacRumors.com