Společně s novými iPhony představila společnost Apple novou verzi peněženky s MagSafe, která vyšla poprvé loni. Tato aktualizovaná verze obsahuje technologii Find My a my se v dnešním článku podíváme, jak reálně vypadá.



Designově vypadá nová kožená peněženka s MagSafe jako předchozí verze. Je vyrobena z kůže v různých barvách a je navržena tak, aby se magneticky připevnila k zadní části iPhonu. Nahoře je jediný malý otvor, do kterého se vejdou až tři kreditní karty.
Protože je to MagSafe, funguje pouze s modely iPhone 12 a iPhone 13 a ve srovnání s loňskou verzí se nezdá, že by došlo ke zlepšení magnetické síly. Hlavní novinkou je podpora „Find My‌, ale má určitá omezení, takže neočekávejte, že bude fungovat jako jiné příslušenství Apple s touto funkcí. Když poprvé připojíte peněženku ke kompatibilnímu ‌iPhonu‌, zobrazí se možnost přidat ji do aplikace Najít‌. Po přidání ji můžete vidět na mapě spolu s dalšími zařízeními, ale pouze když je peněženka připojena k ‌iPhonu. Aktualizace polohy se provádějí prostřednictvím iPhonu‌. Asi po jedné minutě dostanete upozornění, pokud se peněženka odpojí, což pomáhá v první řadě zabránit její ztrátě, ale jakmile je mimo ‌iPhone‌, jediné, co můžete udělat, je vidět její poslední známé umístění.