Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Mapless

Mapless je aplikace, která je zaměřena speciálně na pěší trasy a je ideální pro ty, kteří často chodí pěšky všude tam, kam chtějí. Podpora SharePlay zavádí funkci „Walk and Meet“, která je navržena tak, aby umožnila dvěma lidem, aby se navzájem našli, přičemž každý obdrží pokyny pro trasu k druhému. Zelený kroužek také ukazuje pokrok, když se k sobě dva lidé přibližují. Mapless lze stáhnout zdarma, je však vyžadováno předplatné.

Wisdom

Wisdom je audio aplikace, která vás spojí s více než 10 000 odborníky v nejrůznějších oblastech. Hned po přihlášení můžete poslouchat živé rozhovory o řadě témat, mezi kterými lze přepínat, jako byste přeskakovali mezi rozhlasovými stanicemi. Je také možné klást těmto odborníkům otázky. Aplikace je zcela zdarma, stačí se zaregistrovat a používat.

Townscaper

Ve hře Townscaper stavíte město bez přesných pravidel. Samotný vývojář odvážně tvrdí, že v této hře není žádný cíl a žádná pravidla, takže byste ji měli opravdu považovat za relaxační. Postavte si své pohádkové město z digitálních bloků a vymyslete vysněnou prázdninovou destinaci. Hru si můžete stáhnout z App Store za 129 Kč.

Adobe Scan

V App Store je spousta dobrých skenovacích aplikací, ale ještě jednu byste neměli přehlédnout. Adobe Scan je výkonný nástroj, který automaticky skenuje a převádí psaný text do digitálního formátu. Rozhraní je přehledné a profesionální, dále vám umožňuje snadno upravovat a podepisovat vaše dokumenty. Aplikace je v App Store k dispozici zdarma s nákupem v aplikaci.

Book Track

Book Track je aplikace, díky které máte knihovnu kdekoliv jste. Aplikace využívá designový jazyk Apple v jemném stylu, díky čemuž je aplikace okamžitě známá a použitelná. Knihy přidáte online vyhledáváním nebo skenováním čárových kódů. Pokud máte rádi minimalistický styl, můžete zvolit pouze textový seznam nebo nastavení, které kombinuje miniatury obalů a názvy. Všechny formáty umožňují rychle filtrovat a třídit knihy podle různých kritérií, která můžete dále rozšířit pomocí tagů a kategorií.
Podrobnosti o knize se vyplňují automaticky, ale můžete je upravit a označit knihy, které byly vypůjčeny. Book Track je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci.

Zdroj: tapsmart.com