Nové 14palcové a 16palcové MacBooky Pro jsou konečně v rukou zákazníků a jeden uživatel Redditu provedl teardown, aby nám poskytl první pohled na vnitřek 10jádrového 14palcového modelu.



Kromě sdílení několika fotografií vnitřních částí se „the_Ex_Lurker“ podělil o svoji zkušenost týkající se procesu vstupu do nového MacBooku Pro. Otevření nového MacBooku Pro se zdá být stejné jako otevření MacBooku Pro 2016-2012, přičemž Apple používá šrouby a svorky, s nimiž je třeba se vypořádat, abyste se dostali dovnitř. Baterie nejsou přilepené a místo toho jsou drženy na místě pomocí lepicích poutek, aby byla výměna baterií jednodušší.

Klávesnice je součástí celku, takže její výměna nebude o nic jednodušší než u stávajících klávesnic a I/O porty jsou modulární a jejich výměna by měla být relativně snadná. Uvnitř 14palcového modelu je dvojité nastavení ventilátoru, a ventilátory jsou o něco větší než ve starém 13palcovém MacBooku Pro, ale jsou menší než v 15palcovém modelu z roku 2016. Koncem tohoto týdne bychom měli získat podrobnější rozbor z webu iFixit, který nám poskytne další informace o těchto dvou strojích.