Když byly AirPods poprvé představeny, měly dvě funkce, schopnost přehrávat hudbu a schopnost používat Siri klepnutím. Ale během posledních pěti let Apple přidal nové funkce, které nás nutí přemýšlet, zda si AirPods nezaslouží svou vlastní doprovodnou aplikaci.



V dnešním konceptu si ukážeme, jak by to mohlo vypadat. AirPods jsou stále důležitější, a to natolik, že jsou nyní nepostradatelným doplňkem pro iPhone. Jak jsou stále pokročilejší, je pro uživatele stále obtížnější najít funkce, které Apple přidává.

Nastavení a aktualizace

Doprovodná aplikace AirPods by pravděpodobně vypadala podobně jako aplikace Watch. Byla by zde jednoduchá hlavní karta se všemi nastaveními, ke kterým byste chtěli mít rychlý přístup. V horní části můžete vidět vaše AirPods, které se aktuálně používají, vyhledat nastavení, zkontrolovat úroveň baterie a přepnout na jiný pár AirPods, který budete chtít používat. K dispozici jsou tři skupiny, které obsahují příslušné možnosti nastavení. První skupina zahrnuje hardwarové ovládací prvky, jako je možnost přizpůsobit si způsob fungování tlačítek, povolit nebo zakázat detekci hlavy a vyzkoušet prostorový zvuk.

Pod touto skupinou můžete vidět informace o svých AirPods, přizpůsobit nastavení sítě Najít a stáhnout aktualizace softwaru. Jednou z největších nedostatků AirPods je způsob, jakým dostávají aktualizace softwaru. Technicky neexistuje způsob, jak skutečně vyvolat aktualizaci softwaru. Musíte jen počkat, až se nainstaluje automaticky. K dispozici je také karta, která ukazuje aplikace a služby pro hudbu, podcasty, zvuky a videa.

Objevujte nové věci

Stejně jako aplikace Watch a aplikace Tipy může karta informovat uživatele o funkcích, o kterých možná nevědí. Může také sloužit jako způsob, jak požádat o hardwarovou podporu.