Vzhledem k tomu, že vánoční nákupní sezóna je již v plném proudu, může být náročné nakupovat pro někoho, kdo již má všechny nejnovější vychytávky Apple. Naštěstí můžete vybrat také něco z řady dostupných příslušenství.



Od velmi levných produktů po některé dražší, můžete bez problémů najít něco pro uživatele iPhonu, iPadu nebo dokonce Macu.

20W napájecí adaptér pro iPhone nebo iPad

Od té doby, co se Apple rozhodl vyjmout adaptér z balení iPhonu, je to příslušenství, které mnoho uživatelů uvítá. Díky schopnosti rychle nabít baterii iPhonu na 50 % za 30 minut je také perfektní pro jakýkoli jiný produkt, který používá port USB-C, jako je HomePod mini nebo iPad. I když je adaptér kompatibilní s jakýmkoli zařízením s USB-C, Apple jej doporučuje používat s iPadem Pro a iPadem Air pro optimální výkon nabíjení. Můžete jej také používat s iPhonem 8 nebo novějším a využít tak funkci rychlého nabíjení. Adaptér zakoupíte za 590 Kč.

Adaptér Lightning na 3,5mm sluchátkový jack

Když mluvíme o dárcích, které lidé vždy potřebují a neustále ztrácejí, adaptér Lightning na 3,5mm sluchátkový jack je skvělým příkladem levného, ale uživateli často žádaného příslušenství. Tento adaptér vám umožní připojit používat jakákoli 3,5mm sluchátka, která máte. Adaptér zakoupíte za 290 Kč.

USB-C a USB-C to Lightning kabely

Samozřejmě můžete najít spoustu kabelů třetích stran, které jsou delší, ale Apple nabízí kabely v dostatečné velikosti, aniž by byly zbytečně předražené. Tyto kabely můžete použít k připojení k Macu, iPhonu nebo iPadu s různými adaptéry. Z různých druhů kabelů si můžete vybrat na webové stránce Apple.

Baterie MagSafe

Dalším produktem, který může být praktický pro někoho, kdo rád cestuje, je baterie MagSafe. A i když řada iPhone 13 má celkově lepší výdrž baterie ve srovnání s předchozím modelem, tento produkt potěší všechny, kdo natáčí mnoho videí nebo sledují filmy na cestách. Baterii MagSafe zakoupíte za 2 890 Kč.

Dvojitá nabíječka MagSafe 

Když mluvíme o někom kdo rád cestuje, mít dvojitou nabíječku MagSafe na cestách je úžasné. S touto nabíječku můžete nabíjet svůj iPhone a Apple Watch nebo AirPods a Apple Watch, aniž byste potřebovali velké nabíjecí příslušenství. Dvojitou nabíječku MagSafe zakoupíte za 3 990 Kč.

Apple Pencil druhé generace

Apple Pencil je skvělá pro uživatele, kteří jsou nadšení pro kreslení, psaní nebo psaní poznámek. Kromě mnoha modelů iPadu Pro toto příslušenství podporuje i nové iPady Air a iPad mini. Apple Pencil zakoupíte za 3 490 Kč.