Aplikace Reddit obdržela velkou aktualizaci, která přináší pět nových funkcí: animace hlasování, animace počtu komentářů, indikátory psaní, indikátory čtení a nový indikátor komentářů.



Zde je návod, jak fungují všechny nové funkce:

  • Animace počtu hlasů a komentářů – S touto funkcí uživatelé uvidí dynamické animace, jak se počty hlasů zvyšují nebo snižují v reálném čase. V podobném duchu, když jsou k obsahu zveřejňovány nové komentáře, bude číslo komentáře u příspěvku a ve zdroji zobrazováno stejně.
  • Indikátory psaní – Když chtějí Redditoři okomentovat příspěvek, uživatelé budou moci vidět, kolik dalších Redditorů aktivně píše prostřednictvím anonymního počtu avatarů zobrazeného v okně komentáře. Uživatelská jména těch, kteří píší, se nezobrazí.
  • Indikátory čtení – Zobrazuje, když dva nebo více lidí čtou příspěvek v kteroukoli danou chvíli, zobrazením anonymních avatarů v horní části sekce komentářů a také ve zdroji ve spodní části příspěvku. Uživatelská jména se nebudou zobrazovat.

Tyto nové funkce jsou k dispozici v aplikacích pro Mac, PC, iOS a Android. Společnost oznámila, že animace počtu hlasů a komentářů jsou volitelné a lze je vypnout v nastavení.