Apple Watch Series 8 budou pravděpodobně představeny někdy v září 2022. Již nyní se ale objevilo několik zpráv, co by mohly nabídnout. V dnešním článku si shrneme všechny funkce, na které bychom se mohli těšit.



Apple Watch Series 7 přinesly větší displej o velikosti 41 mm a 45 mm. Zatímco zprávy naznačovaly, že budou mít nový plochý design, nestalo se tak. Je možné, že Apple jednoduše narazil na problémy s výrobou a byl nucen odložit (nebo úplně zrušit) nový design. Je možné, že přesunul své plány do vydání Apple Watch Series 8 v roce 2022. Ale jak všichni víme, jedním z největších lákadel k zakoupení Apple Watch je řada možností sledování zdraví. Zatímco Apple Watch Series 7 neudělaly v této oblasti žádný pokrok, Apple Watch Series 8 by to mohly změnit.

Bloomberg a Ming-Chi Kuo již dříve oznámili, že Apple vyvíjí novou technologii snímačů tělesné teploty pro Apple Watch. Tato technologie by mohla být představena s Apple Watch Series 8 a uživatelům by umožnila kontrolovat tělesnou teplotu. Mezitím Wall Street Journal oznámil, že Apple vyvíjí technologii monitorování krevního tlaku, další pokročilé funkce pro sledování spánku, měření cukru v krvi a další. Zda jsou tyto zdravotní funkce připraveny pro Apple Watch Series 8, není jasné. Mezi další vylepšení, které by mohly nabídnout Apple Watch Series 8, patří rychlejší čip, obecná vylepšení výkonu a přesnosti a další. Očekáváme, že v následujících měsících se objeví další zprávy.

Apple Watch Series 8 však nejsou jediným novým modelem, který očekáváme, že Apple oznámí v roce 2022. Bloomberg i Ming-Chi Kuo oznámili, že Apple také vydá cenově dostupnější Apple Watch SE a zcela nový odolný model Apple Watch pro sportovce.