Apple Arcade již obsahuje více než 200 her a nové tituly i nadále přibývají téměř každý týden. Nejnovější hrou, která přichází do Apple Arcade, je Disney Melee Mania od Mighty Bear Games, která vychází tento pátek.



Disney Melee Mania je bojová aréna, ve které hráči bojují v pětiminutových zápasech 3v3, aby získali co nejvíce bodů. Na výběr je několik klasických postaviček Disney a Pixar, včetně Wreck-It Ralpha, Elsy, Mickey Mouse, Buzz Lightyear a dalších. Hra bude k dispozici na iPhonu, iPadu, Macu a Apple TV. „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Disney, abychom tyto oblíbené postavy přinesli do vůbec první hry Disney a Pixar, která je dostupná exkluzivně na Apple Arcade,“ řekl Simon Davis, generální ředitel Mighty Bear Games. „Fanoušci budou soutěžit v zábavné bitvě, aby přežili a zůstali v centru pozornosti.“

Další hrou, která se brzy objeví v Apple Arcade, je Nickelodeon Extreme Tennis s ikonickými postavami Nickelodeonu, jako jsou SpongeBob SquarePants, Angelica, Rocko, Garfield a další. Nickelodeon Extreme Tennis bude k dispozici na iPhonu, iPadu, Macu a Apple TV. Pro tuto hru zatím nebylo oznámeno žádné konkrétní datum vydání, ale předplatitelé Apple Arcade se mohou přihlásit k upozornění, až bude hra dostupná, klepnutím na tlačítko „Upozornit mě“ v seznamu v App Store.