AirPods jsou u uživatelů velmi oblíbené, takže je přirozené se ptát, kdy Apple vydá novou generaci AirPods, AirPods Pro a AirPods Max. V dnešním článku si shrneme, co o nich víme a kdy očekáváme novou verzi každého z těchto produktů.



Kdy Apple vydá AirPods Pro 2?

Mark Gurman z Bloomberg nedávno oznámil nové podrobnosti o AirPods Pro 2 ve svém zpravodaji Power On. Podle něj Apple příští rok vydá AirPods Pro 2 s novým designem a novými funkcemi pro sledování zdraví. Díky tomu by mohly vypadat podobně jako Beats Studio Buds. Pokud jde o senzory pro zdraví, studie ukazuje, jak lze AirPods použít k monitorování dechové frekvence. Ve výzkumu výzkumníci Apple a Cornell použili modelem řízenou technologii k odhadu dechové frekvence člověka pomocí krátkých zvukových segmentů získaných po fyzické námaze u zdravých lidí.

Údaje byly shromážděny od 21 jedinců před, během a po namáhavém cvičení. Další změnou je přepracované nabíjecí pouzdro, které údajně zůstane 21 mm silné, zatímco bude 46 mm vysoké a 54 mm široké. Pro srovnání, aktuální nabíjecí pouzdro AirPods Pro měří 45,2 mm na výšku a 60,6 mm na šířku. V prosincové zprávě analytik Ming-Chi Kuo potvrdil, že nové AirPods Pro budou vydány koncem roku 2022 a budou obsahovat výrazně vylepšený čip.

Kdy Apple vydá nové AirPods Max?

Uživatelé očekávají, že Apple vydá nové AirPods Max, protože společnost v červnu vydala podporu Lossless pro Apple Music a AirPods Max nemohou přehrávat skladby v této kvalitě, a to ani přes kabelové připojení. Gurman v květnu ovšem oznámil, že Apple by mohl plánovat vydat AirPods Max pouze v nových barvách. „Apple teprve nedávno dohnal poptávku po AirPods Max a v současné době nepracuje na druhé generaci, i když v budoucnu by mohl vydat další barevné varianty.“

Kdy Apple vydá AirPods 4?

Apple teprve v říjnu vydal AirPods 3, který mají podobný design jako AirPods Pro. Tato bezdrátová sluchátka nemají ANC ani režim průhlednosti. Vydrží až 6 hodin na jedno nabití a podporují Dolby Atmos. Zatím není jasné, kdy společnost vydá AirPods 4.