Pokud vaše Apple Watch z jakéhokoli důvodu přestanou reagovat, můžete vyzkoušet několik věcí. Prvním a nejjednodušším řešením je resetování Apple Watch, což je v podstatě způsob, jak je vypnout a znovu zapnout.



To je užitečné, pokud například aplikace spadla a standardní vynucené ukončení nefunguje, nebo pokud nefunguje přenos dat mezi vaším iPhonem a Apple Watch. Pamatujte, že Apple Watch nelze restartovat, pokud se nabíjejí, proto je nejprve odpojte, než se pokusíte provést následující kroky.

Jak restartovat Apple Watch

  • Stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud se na obrazovce nezobrazí posuvník Vypnout.
  • Přetáhněte posuvník Vypnout prstem.
  • Jakmile se Apple Watch vypnou, znovu stiskněte a podržte boční tlačítko, dokud neuvidíte logo Apple.

Pokud to váš problém nevyřešilo, můžete zkusit tvrdý restart Apple Watch. Pamatujte, že toto by mělo být použito pouze jako poslední možnost. Neprovádějte tvrdý restart, pokud jsou vaše Apple Watch uprostřed aktualizace operačního systému.

Jak proves tvrdý restart Apple Watch

  • Stiskněte a podržte boční tlačítko a digitální korunku po dobu alespoň 10 sekund.
  • Jakmile uvidíte logo Apple, uvolněte obě tlačítka.

Co dělat, když zapomenete svůj přístupový kód

Pokud zapomenete přístupový kód Apple Watch, budete muset zařízení vymazat a poté obnovit ze zálohy. Tuto akci můžete provést spuštěním aplikace Watch na spárovaném ‌iPhonu‌: klepněte na kartu Moje hodinky, pokud ještě není vybrána, klepněte na Obecné -> Obnovit a poté vyberte Vymazat obsah a nastavení Apple Watch.