Mnoho lidí, kteří vlastní iPhony a iPady, také používá počítače se systémem Windows, a pokud jste jedním z nich, je pravděpodobné, že používáte Safari na iOS/iPadOS i Chrome na Windows.



Naštěstí můžete snadno synchronizovat své záložky mezi oběma těmito prohlížeči, a to díky rozšíření. Pomocí rozšíření iCloud Bookmarks Chrome, které vyvinula společnost Apple, můžete na svých zařízeních plynule přepínat mezi Safari a Google Chrome, aniž byste se museli bát, že o své záložky přijdete. Všechny vaše záložky se synchronizují pomocí iCloudu a jsou snadno dostupné, ať už používáte iPhone, iPad, Mac nebo Windows PC.

Jak synchronizovat záložky Safari s Google Chrome na PC

  • Otevřete Google Chrome a přejděte do Internetového obchodu Chrome a stáhněte si rozšíření iCloud Bookmarks. Kliknutím na Přidat do Chrome rozšíření nainstalujete.
  • Dále otevřete aplikaci iCloud a přihlaste se pomocí účtu Apple pro přístup do hlavní nabídky. Zde klikněte na Možnosti.
  • Nyní jednoduše zaškrtněte políčko vedle Google Chrome v seznamu prohlížečů a klikněte na OK.
  • Poté klikněte na Použít pro potvrzení a uložení změn. Vaše záložky Chrome budou nyní synchronizovány se záložkami Safari.