V aplikaci Kontakty by se v horní části měla zobrazovat „Moje karta“. Toto je vaše kontaktní karta, která obsahuje vaše telefonní číslo, e-mail, příbuzné (např. rodiče, manžela, manželku sourozence), datum narození, adresu a další.



Pokud informace o kartě nejsou k dispozici nebo se místo vašeho kontaktu zobrazuje nesprávný kontakt, zde je návod, jak to opravit.

Jaký smysl má mít správné údaje v části „Moje karta“?

1) Jakmile máte kartu nastavenou, Safari, Siri a další podobné služby o vás mohou získat přesné podrobnosti.
2) Safari může poskytnuté informace použít také k automatickému vyplnění vašeho jména, e-mailu, telefonu, adresy a dalších na webových a platebních stránkách. Díky tomu je proces rychlý a snadný.
3) Po přidání své adresy můžete požádat Siri, aby vám poskytla trasu domů. Můžete také jednoduše klepnout na ikonu Domů v aplikaci Mapy.
4) Podobně můžete po přidání adresy kanceláře požádat Siri, aby vám poskytla trasu do práce, nebo klepnout na tlačítko Práce v aplikaci Mapy.
5) Když Siri požádáte, aby „zavolala tátovi“, „bratrovi“ a podobně, nabídne smysluplné odpovědi.

Jak vytvořit kontakt Moje karta na iPhonu

Pokud nevidíte své jméno, ale prázdnou sekci „Moje karta“, zde je návod, jak do ní přidat relevantní podrobnosti.

  • Otevřete aplikaci Kontakty nebo přejděte na kartu Kontakty v aplikaci Telefon.
  • Klepněte na Moje karta.
  • Klepněte na Upravit.
  • Nyní vyplňte požadované údaje, jako je jméno, telefon, email, adresa, narozeniny, profilová fotka, datum (výročí), profily na sociálních sítích a další podle potřeby.
  • Klepnutím na Hotovo úspěšně vytvoříte svou kartu.