S loňským představením řady iPhone 12 Apple také poprvé představil příslušenství MagSafe pro iPhone. V dnešním článku se podíváme na to nejlepší MagSafe příslušenství pro iPhone 12 a iPhone 13.



Příslušenství MagSafe je kompatibilní s řadou iPhone 12 a iPhone 13. To znamená, že pokud jste dostali iPhone 12 nebo iPhone 13 o letošních Vánocích, můžete si k nim pořídit příslušenství. Případně, pokud jste dostali dárkovou kartu Apple a již máte iPhone 12 nebo iPhone 13, příslušenství MagSafe je skvělý způsob, co si za ní pořídit.

Bezdrátová nabíječka Belkin

Jedním z praktických příslušenství MagSafe je bezdrátová nabíječka MagSafe 2-in-1 od společnosti Belkin. Nabíječka je vybavena speciálním stojanem pro nabíjecí puky MagSafe spolu se speciální nabíjecí podložkou Qi. Podporuje rychlé bezdrátové nabíjení a je kompatibilní s pouzdry podporujícími MagSafe. Zařízení můžete nabíjet v jakékoli orientaci, takže můžete uskutečňovat FaceTime hovory na výšku nebo snadno přepnout na šířku a sledovat videa. Bezdrátovou nabíječku MagSafe Belkin 2-in-1 si můžete zakoupit za 100 dolarů v černé nebo bílé barvě.

MagSafe Anker

Pokud hledáte příslušenství do auta kompatibilní s MagSafe, jednou z oblíbených doplňků je Anker Car Mount PowerWave Charger.

  • Silný magnetický držák: Pevný úchop držáku neuvolní ani bzučení vašeho telefonu. Umístěte svůj iPhone na magnetický držák do auta a nechte magnety, aby se postaraly o zbytek.
  • Široká kompatibilita: Bezchybně funguje s většinou větracích otvorů v autě, aby držel telefon na místě. (Pokud klipy nejsou kompatibilní s větracími otvory, použijte přiloženou podložku na palubní desku)
  • Nastavte úhel: Otočte svůj iPhone 12 vodorovně nebo svisle pro optimální pozorovací úhel, když používáte svou oblíbenou navigační aplikaci nebo voláte.

Anker Car Mount Charger je k dispozici na Amazonu za méně než 40 dolarů.

Dvojitá nabíječka MagSafe Duo

MagSafe Duo je ideální společník pro majitele iPhonu a Apple Watch, zejména pro ty, kteří plánují cestovat. Má skládací design, díky kterému ji před cestováním snadno hodíte do tašky, což vám poskytuje jednokabelové řešení pro nabíjení iPhonu a Apple Watch v hotelu. Nevýhodou je, že je drahá, nabíječka MagSafe Duo stojí 3 990 Kč. Na trhu jsou některé dostupnější možnosti, ale pro fanoušky věrné značce Apple je MagSafe Duo skvělou volbou.

Kožená peněženka s MagSafe

Apple prodává koženkou peněženku s MagSafe v mnoha barvách, která také zahrnuje podporu aplikace Najít. Peněženka je k dispozici za 1 690 Kč a může do ní uložit tři karty.

Doplňky Satechi

Satechi prodává spoustu doplňků s podporou MagSafe. Jednou z nejlepších možností je nabíjecí stojánek Satechi Aluminium 2-in-1 kompatibilní s MagSafe, který je cenově dostupnější alternativou k výše zmíněnému stojánku Belkin. Satechi také vyrábí nabíjecí dok pro spárování s nabíječkou MagSafe, stejně jako držák pro auto.