Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



White Noise

Kvalita spánku v posledních letech výrazně klesla. Kombinovaný stres a napětí z globální pandemie, navrstvené na finanční nejistotu, je stejně dobré jako trojitá dávka espressa, která vás udrží v noci vzhůru. White Noise je skvělý způsob, jak se uklidnit, obsahuje více než 50 uklidňujících zvuků v širokém rozsahu frekvencí. Vyberte si ze zvuků džungle, plážových vln, praskajícího táboráku a dalších, nebo nahrajte své vlastní zvuky. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupem v aplikaci, který odstraní reklamy.

Picsart Photo & Video Editor

S editorem fotografií a videa Picsart můžete vytvářet koláže na profesionální úrovni. Navrhujte a přidávejte nálepky, rychle odebírejte a vyměňujte pozadí, vyzkoušejte oblíbené nástroje a další. Picsart je praktický editor typu vše v jednom se všemi nástroji, které potřebujete, abyste svým fotografiím dodali šmrnc. Picsart je k dispozici v AppStore zdarma s nákupy v aplikaci.

Kalorické Tabulky – hubnutí

Pokud jste si jako předsevzetí do nového roku dali hubnout a začít se zdravě stravovat, bude pro vás tato aplikace vhodným společníkem. Základem aplikace je největší databáze obsahující nutriční hodnoty potravin dostupných v ČR. Celá aplikace je navíc v češtině, stáhnout si ji můžete v App Store.

Voxel: Pixel Art Coloring

Voxel vám přináší inovativní 3D a 2D omalovánky, mnohem živější a zajímavější než tradiční vybarvování s čísly. Denně jsou vydávány nové šablony. Vybarvování 3D předmětů také může přimět děti, aby lépe porozuměly tomu, co vybarvují. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s reklamami. 

Hay Day

Postavte farmu a rozšiřte ji na maximum, od farmy v malém městě až po plnohodnotnou farmu. Budovy zemědělské výroby, jako je pekárna, BBQ Grill nebo cukrárna, rozšíří vaše podnikání o prodej více zboží. Přizpůsobte si svou farmu a ozdobte ji širokou škálou předmětů. Vylepšete svůj statek, stodolu, náklaďák a obchod u silnice pomocí přizpůsobení. Hra je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.