Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Get Sum

Pokud chcete mít větší přehled o tom, co potřebujete koupit, aplikace Get Sum vám s tím pomůže. Aplikace je poměrně jednoduchá a snadno se používá, a přesto má několik nástrojů pro uspořádání věcí, které chcete a potřebujete koupit. Aplikace vám umožňuje přidat produkty do nákupního seznamu s podrobnostmi, jako je množství, cena, kategorie, poznámky, obrázky a obchody. Aplikace je k dispozici v App Store za 49 Kč. Neobsahuje žádné nákupy v aplikaci ani předplatné.

FarmVille 3 – Animals

Pokud máte rádi odpočinkové hry, bude se vám FarmVille 3 líbit. V ní začnete budovat svou vlastní zvířecí farmu od základů chovem zvířat až po budování prosperující farmy. Upravte a postavte svou farmu pomocí stovek jedinečných dekorací, stavebních stylů, oblečení farmářů a dalších věcí. FarmVille 3 je k dispozici v App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Pinterest

Pinterest je jednoduchá praktická aplikace, kde můžete objevovat nápady, které vás mohou inspirovat, ale také se můžete podělit o ty svoje, které mohou inspirovat ostatní. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma bez nákupu v aplikaci.

Tattoodo – Your Next Tattoo

Máte skvělý nápad na tetování? Stáhněte si bezplatnou aplikaci Tattoodo a prozkoumejte tetovací studia — a spojte se s nejlepšími tatéry z celého světa, buď ve vaší oblasti, nebo na návštěvě vaší oblíbené zemi. Aplikace je k dispozici v App Store zdarma s nákupy.