Podle zpráv na fórech MacRumors, Redditu a podpoře Apple má řada majitelů Apple Watch Series 7 problémy s nabíjením po aktualizaci na watchOS 8.3. Mnoho stížností souvisí s nabíječkami třetích stran.



„Aktualizoval jsem si včera v noci Apple Watch na watchOS 8.3, dal jsem je dnes ráno na nabíječku třetí strany, vrátil se po hodině a nabily se pouze na 2%. Zkoušel jsem to samé s hodinkami mé manželky a její nabíječkou třetí strany se stejným výsledkem. Pokud jsem je dal na oficiální nabíječku, byly nabité během chvilky.“ Existují zprávy o několika nabíječkách třetích stran a zdá se, že jde o rozšířený problém, který postihuje několik různých modelů, spíše než problém s několika vybranými nabíječkami.

Mnoho stížností se týká cenově dostupných nabíječek třetích stran, které pocházejí od Amazonu, a existuje méně zpráv o nabíječkách jako je Belkin. V mnoha případech se Apple Watch nabíjí několik minut a poté se nabíjení náhle zastaví. Restartování Apple Watch může pomoci nastartovat nabíjení, ale nezdá se, že by to bylo trvalé řešení, protože problémy s nabíjením se opakují. Většina uživatelů má ‌Apple Watch Series 7‌, ale také se objevilo několik stížností na nabíjení od majitelů Apple Watch Series 6.