Aplikace Reddit nyní obsahuje rekapitulaci roku 2021 s nejlepšími momenty a diskusemi. Společnost také spouští personalizovanou rekapitulaci, která umožňuje každému uživateli vidět svůj rok v rekapitulaci.



Podle Redditu uživatelé (kteří jsou známí jako „redditoři“) letos vytvořili více než 366 milionů příspěvků ve více než 100 000 aktivních komunitách. K 9. listopadu 2021 sociální síť zaznamenala celkem 2,3 miliardy komentářů, což jen potvrzuje, jak populární je Reddit po celém světě. Mezi všemi diskusními tématy na Redditu byly v roce 2021 nejoblíbenější kryptoměny – což není překvapením, protože o kryptoměny se každý den zajímá více lidí.

Dále hry, sport, svatby, zdraví a fitness, jídlo a pití, filmy a televize. Reddit také obsahuje individuální rekapitulaci s údaji o tom, jak každý redditor používal sociální síť v roce 2021. Reddit Recap obsahuje různé statistiky: souhrn času, který jste strávili na platformě, včetně obsahu, na který jste reagovali nebo přispěli, a témat, které vás zajímaly, komunit, které jste si prohlíželi nebo se k nim připojili, nebo témat, kterým se věnujete. Reddit Recap bude uživatelům zpřístupněn prostřednictvím webu a mobilní aplikace Reddit od čtvrtka 9. prosince.