tvOS 15.2 obsahuje devět nových spořičů obrazovky pro Apple TV HD a ‌Apple TV‌ 4K s vysokým rozlišením, z nichž tři zobrazují Isle of Skye a Loch Moidart a šest nabízí různé pohledy na úžasnou islandskou krajinu.



Apple TV‌ pravidelně stahuje nové spořiče obrazovky v závislosti na vašem nastavení ‌ (denně, týdně nebo měsíčně, možnost najdete v Nastavení -> Obecné -> Spořič obrazovky), takže je nemusíte vidět hned. Ale pokud se vám budou líbit, potěší vás, že je můžete používat i na svém Macu. Aplikace Aerial, vytvořená vývojářem Johnem Coatesem, je bezplatná, open source aplikace pro macOS 10.12 a novější, která vám umožní získat stejně kvalitní spořiče obrazovky ‌pro Mac.

Aplikace pravidelně stahuje spořiče obrazovky ze serverů Apple a umožňuje vám vybrat si oblíbené spořiče. I když tedy není možné vybrat konkrétní spořič obrazovky‌, jakmile je stažen, můžete jej používat na Macu. Nejjednodušší způsob, jak tyto spořiče používat na Macu, je stáhnout si Aerial Companion ze stránky GitHub Coates, přetáhnout aplikaci do složky Aplikace, spustit ji a poté postupovat podle procesu rychlého nastavení.