Apple pracuje na řadě nových produktů, které mají být vydány letos na podzim, a Mark Gurman ze společnosti Bloomberg říká, že představeno bude nejvíc nových zařízení v historii.



Ve svém nejnovějším zpravodaji „Power On“ Gurman vysvětluje, že Apple pracuje na čtyřech nových iPhonech (iPhone 14, ‌iPhone 14‌ Max, iPhone 14 Pro a ‌iPhone 14‌ Max), MacBooku Pro nižší třídy, novém iMacu, novém Macu Pro, MacBooku Air, AirPods Pro druhé generace, Apple Watch (Series 8, SE a model pro sportovce), levnějším iPadu a iPadu Pro. Podle Gurmana se většina nových produktů očekává v podzimních měsících, ale existuje možnost, že by iMac mohl být vydán dříve. Apple plánuje jarní keynote na březen nebo duben, kdy bude představen iPhone SE, iPad Air s čipem A15 a možná alespoň jeden Mac.

Gurman spekuluje, že nový iPad Pro bude mít čip M2 a bezdrátové nabíjení, což znamená že by měl být představen spíš na podzim než na jaře. Apple však zaregistroval devět nových iPadů a tři nové iPhony, takže je možné, že na jarní keynote bude představeno více modelů iPadu. Apple také plánoval představit svůj AR/VR headset v roce 2022, ale zprávy naznačovaly, že vydání zařízení mohlo být posunuto na rok 2023, protože stále existují problémy, které je třeba vyřešit.