Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Locket 

Locket je widget, který vám zobrazuje fotografie vašich přátel přímo na domovské obrazovce. Takže když vám přítel pošle obrázek, zobrazí se ve widgetu. A pak můžete klepnout na widget, pořídit vlastní obrázek a odeslat jej na jejich domovskou obrazovku. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

PanoStory

Vkládání panoramatických fotografií do příběhu na Instagramu nebo Snapchatu vypadá docela dobře. PanoStory je aplikace, která vám pomůže dosáhnout tohoto efektu tím, že vaše panoramatické snímky poměrně snadno přemění na vertikální videa. Nabízí také některé užitečné funkce pro úpravy. Aplikaci s můžete stáhnout z App Store za 25 Kč.

RPG Dice: Heroes of Whitestone

Použijte strategii k vedení hrdinů do bitvy proti orkům, elfům a goblinům! Vrátíte mír zpět do Whitestone – a do světa? Probojujte se úrovněmi ve stylu deskových her nebo se připojte k cechu se svými přáteli a soutěžte v bitvách s bossy. Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma s nákupy v aplikaci.

Pixelmator Photo

Pixelmator Photo je nejvýkonnější aplikace pro úpravu fotografií, která byla kdy navržena pro mobilní zařízení. Nabízí více než 30 barevných úprav, podporu pro více než 600 obrazových formátů RAW, včetně Apple ProRAW, hlubokou integraci s aplikací Fotky a iCloud Photo, nástroje využívající převratné technologie strojového učení a mnoho dalšího. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 199 Kč.

Zdroj: idownloadblog.com, tapsmart.com