Oral-B dnes na CES 2022 představil svůj nejnovější chytrý zubní kartáček, iO10 s iOSense. Klíčovou novou funkcí kartáčku je sledování stavu v reálném čase, což vám umožňuje sledovat dobu čištění, tlak a další, aniž byste museli brát do koupelny iPhone.



Vaše údaje o čištění se poté synchronizují s aplikací Oral-B, abyste získali lepší přehled o vašich návycích při čištění. Dobíjecí elektrický zubní kartáček nabízí sedm různých režimů čištění, včetně: denní čištění, sensitive, super sensitive, intenzivní, bělení a další. Vestavěný tlakový senzor pomáhá udržovat vaše dásně zdravé a chráněné tím, že zobrazuje červené světlo, když si čistíte zuby příliš silně, a zelené světlo, když si je čistíte správně. Oral-B nezveřejnil cenu ani datum vydání, ale zákazníci se mohou přihlásit na čekací listinu, aby byli informováni, až bude zubní kartáček dostupný.

Oral-B také představil cenově dostupnější elektrické zubní kartáčky iO4 a iO5, z nichž každý bude mít cenu pod 100 dolarů. Zubní kartáčky budou mít známou technologii iO, ale s menším počtem čisticích režimů a bez sledování stavu zabudovaného do nabíjecí základny. iO4 a iO5 budou k dispozici v roce 2022 v řadě barev, včetně zcela bílé, matné černé, růžové, ledově modré a levandulové. Nebylo poskytnuto konkrétní datum vydání a zdá se, že na tyto zubní kartáčky není k dispozici čekací listina.