Aplikací pro iOS je v App Store spoustu, proto není snadné si mezi nimi vybrat. V dnešním článku se podíváme na výběr těch nejlepších aplikací pro iPhone a iPad za tento týden.



Posture Pal

Posture Pal vám pomůže zlepšit držení těla pomocí pohybového senzoru v AirPods. Stačí zahájit relaci a aplikace vás bude sledovat a upozorní vás, když je detekováno špatné držení těla, i když je aplikace na pozadí. Posture Pal vyžaduje AirPods 3, AirPods Pro, AirPods Max nebo Beats Fit Pro. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store s nákupem v aplikaci pro odemknutí dalších funkcí.

Selma and the Wisp

Selma and the Wisp je plošinovka, která je nabitá logickými hádankami a nečekanými překážkami. Grafika není nejlepší, ale animace jsou skvělé a hratelnost je inovativní. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store za 99 Kč.

bg AI: beautiful backgrounds

Pokud vás nebaví hledat jednoduchá, ale elegantní pozadí, bude se vám tato aplikace líbit. Pomocí umělé inteligence generuje tapety pro váš iPhone jediným klepnutím. Na výběr má 5 různých režimů a podporuje tmavý režim. Vybrat si můžete ze spousty kombinací. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store zdarma.

Twitch: Live Game Streaming

Aplikace Twitch vám umožní zažít hry, které máte rádi, jako nikdy předtím. Sledujte živé přenosy a chatujte s hráči z celého světa. Sledujte živá videa svých oblíbených her, od senzačních titulů jako Minecraft a League of Legends až po málo známé hry. Spojte se s ostatními hráči v reálném čase pomocí živého chatu. Aplikaci si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Crunchyroll

Aplikace Crunchyroll nabízí největší světovou knihovnu anime. Sledujte více než 1 000 titulů – od minulých sezón až po nové epizody z Japonska. Navíc díky předplatnému Crunchyroll Premium získáte sledování bez reklam, nové epizody hodinu po Japonsku, offline prohlížení a další. Aplikaci si můžete stáhnout v App Store.

Zdroj: idownloadblog.com