Pokud si myslíte, že potřebujete zlepšit držení těla, existuje aplikace pro iPhone, která používá AirPods, aby vám to pomohla zlepšit. Aplikace Posture Pal, kterou vytvořil Jordi Bruin, vám pomůže s držením těla během dlouhé pracovní doby, při hraní videohry a další.



Bruin během posledních měsíců vyvinul několik pěkných aplikací. Jedním z nejnovějších je Navi, což je klient FaceTime, který přidává titulky a živé překlady prostřednictvím SharePlay. Nyní s aplikací Posture Pal chce vývojář pomoci lidem zlepšit držení těla pomocí pohybového senzoru v AirPods. Stačí zahájit relaci a aplikace vás bude sledovat a upozorní vás, když je detekováno špatné držení těla, i když je aplikace na pozadí.

Aplikace také nabízí:

  • Vizuální, vibrační a zvukové upozornění při zjištění špatného držení těla
  • Pracuje na pozadí s nízkou spotřebou baterie
  • Funguje, když hraje jiný zvuk nebo hudba
  • Tři různé úrovně citlivosti
  • Plná podpora pro dynamický text a hlasové ovládání

Posture Pal vyžaduje AirPods 3, AirPods Pro, AirPods Max nebo Beats Fit Pro. Bruin říká, že budou fungovat i jiná sluchátka, která dokážou posílat pohybová data do vašeho iPhonu. Posture Pal používá k práci rozhraní API zavedené s iOS 14, což jsou stejná pohybová data, která se používají pro funkci prostorového zvuku na iPhonu. Aplikace je k dispozici zdarma v App Store s nákupem v aplikaci pro odemknutí dalších funkcí.