AirTagy jsou trackery ve tvaru mince, které podporují síť Find My. Již víme o mnoha běžných způsobech použití AirTagu – domácí zvířata, zavazadla, peněženky a další. Existuje však spousta dalších případů použití, které by vás možná ani nenapadly.



Dálkový ovladač Apple TV Remote

Je neuvěřitelně snadné ztratit ovladače – zvláště u Apple TV, protože ovladač je tak malý. Věděli jste však, že existují pouzdra na dálkové ovládání, která obsahují místo pro AirTag? Nyní, pokud ztratíte ovladač k Apple TV, můžete jej snadno najít pomocí svého iPhonu.

Šperky a cennosti

Povalují se vám doma nějaké drahé šperky? AirTag vám může pomoci jej najít, pokud se ztratí nebo vám je někdo ukradne. Můžete AirTag připevnit na klíčenku, když máte šperky uložené, nebo je dát na nenápadné místo pokud je máte v krabičce.

Brýle

Společnost Nomad nabízí řetízek na brýle, který je také nastavitelný a který obsahuje místo pro vložení AirTagu. Recenze jsou většinou pozitivní. Uživatelé chválí, jak lehký je  při používání. Řetízek lze také použít pro sluneční brýle nebo většinu dalších typů brýlí.

Golfové vybavení

AirTag se snadno vejde do golfové tašky nebo golfového vozíku.

Kola

Jedním ze způsobů, jak můžete své kolo v případě odcizení vystopovat, je AirTag. Muc-Off vytvořil diskrétní držák, který se vejde dovnitř zadní pneumatiky.

Nářadí

Nářadí je drahé a je to něco, co nechcete kupovat dvakrát. Zejména pro ty z vás, kteří potřebují své nářadí k práci. Jednoduše umístěte AirTag do krabice na nářadí a máte problém snadno vyřešený.

Bundy/kabáty

AirTag je skvělý na večírky, kdy je snadné ztratit kabát nebo zapomenout, že jste si nějaký přinesli.