Apple vydal macOS Monterey 12.5, tvOS 15.6, software 15.6 pro HomePod, iOS 15.6 a iPadOS 15.6 pro veřejnost. My se v dnešním článku podíváme na to, co je nové a jak je můžete nainstalovat na vaše zařízení.



macOS Monterey 12.5, iOS 15.6 a iPadOS 15.6 obsahuje možnost restartovat, pozastavit, přetočit zpět a rychle převinout vpřed živou sportovní hru, která právě probíhá, a navíc řeší problém, který mohl způsobit, že aplikace Nastavení bude i nadále zobrazovat, že úložiště zařízení je plné, i když tomu tak není. Opravuje problém v Safari, kdy se karta může vrátit zpět na předchozí stránku. Software 15.6 pro HomePod přidává podporu rozpoznávání hlasu Siri v mandarínské čínštině (pevninská Čína, Tchaj-wan), kantonštině (pevninská Čína, Hong Kong) a japonštině (Japonsko). Tato aktualizace také obsahuje vylepšení výkonu a stability. tvOS 15.6 se zaměřuje spíše na opravy chyb, aktualizace výkonu a malá vylepšení.

iOS a iPadOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS Monterey:

  • () – Předvolby systémuAktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumos.com