Apple ve středu vydal verzi softwaru 15.6 pro HomePod a HomePod mini. I když to není uvedeno v poznámkách k vydání, aktualizace přidává podporu pro Siri ve švédštině a norštině na HomePod a HomePod mini.



To pravděpodobně znamená, že HomePod mini bude vydán ve Švédsku a Norsku v nadcházejících měsících. Apple vydal HomePod mini v Belgii, Nizozemsku a Švýcarsku koncem března poté, co spustil podporu pro Siri v holandštině a v různých jazycích, kterými se mluví ve Švýcarsku. Apple také v posledních měsících testoval Siri v dánštině a finštině s vybranými uživateli HomePodu mini, takže HomePod mini může být nakonec vydán také v Dánsku a Finsku. Dánština a finština však zatím nejsou uvedeny jako podporované jazyky.

Chcete-li změnit jazyk HomePodu nebo HomePodu mini, otevřete aplikaci Domácnost na iPhonu, dlouze stiskněte bílou kartu požadovaného HomePodu, přejděte dolů a klepněte na ikonu ozubeného kola nastavení, klepněte na Jazyk a vyberte jazyk z nabídky. HomePod mini byl vydán v listopadu 2020 a aktuálně se prodává ve Spojených státech, Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Hongkongu, Indii, Japonsku, Španělsku, Spojeném království, Mexiku, Tchaj-wanu, Číně, Rakousku, Irsku, Novém Zélandu, Itálii, Belgii, Nizozemsku a Švýcarsku. Apple ukončil prodej původního HomePodu v březnu 2021.