Existuje spousta aplikací pro iPhone a iPad, které se integrují s Apple Music pro různé účely, a Marvis Pro se stal jednou z nejpopulárnějších. Po vydání iOS 16 tento měsíc byla aplikace aktualizována o některé skvělé funkce.



Marvis Pro funguje jako alternativa k oficiální aplikaci Apple Music. Umožňuje vám přístup k celé vaší hudební knihovně se všemi alby a seznamy skladeb způsobem, který byste očekávali od plnohodnotného hudebního přehrávače. Marvis Pro však ještě nabízí několik možností přizpůsobení. Nyní s nejnovější aktualizací přichází Marvis Pro se třemi důležitými novými funkcemi. Prvním je odznak kvality zvuku na obrazovce Now Playing, který pomocí nového rozhraní API z iOS 16 označuje, zda je aktuálně přehrávaná skladba ve formátu Lossless nebo Hi-res Lossless.

Další je funkce „Metadata Builder“, díky které si uživatelé mohou vybrat, která metadata skladby chtějí vidět v aplikaci Now Playing. Můžete přidat podrobnosti, jako je název připojeného zvukového zařízení, žánr skladby, skladatel, hodnocení a další. Marvis Pro je určitě jednou z nejlepších aplikací pro ty, kteří si předplatí Apple Music, ale nelíbí se jim oficiální aplikace. Stojí za zmínku, že aplikace funguje také s klasickou knihovnou iTunes, takže k jejímu používání nutně nepotřebujete předplatné Apple Music.