Apple představil Apple Watch Series 8. Po měsících očekávání společnost oznámila nástupce Apple Watch Series 7. V dnešním článku si ukážeme, co vše nové Apple Watch nabízejí.



Nové Apple Watch Series 8 obsahují stejnou velikost obrazovky jako jejich předchůdce. K dispozici jsou ve velikostech 41 mm a 45 mm. Apple Watch Series 8 také konečně obsahují nový senzor tělesné teploty. Apple Watch Series 8 využijí nové aktualizace watchOS 9. K dispozici jsou nové ciferníky, přepracovaná aplikace Cvičení a nová aplikace Léky. Tyto nové Apple Watch se také zaměří na zdraví žen a pomohou uživatelům sledovat jejich spánek pomocí nové aplikace Spánek. Se dvěma teplotními senzory – jedním ve spodní části a jedním na obrazovce – budou Apple Watch Series 8 zásadní pro zdraví žen díky sledování ovulačního cyklu.

Apple Watch Series 8 také dokážou dekovat autonehodu. Tato funkce funguje stejně jako Detekce pádu. Když Watch zjistí, že jste měli nehodu, zeptá se vás a poté zavolá pohotovost. Využívá novou technologii s gyroskopickými senzory. Apple Watch Series 8 nabízí 18hodinovou celodenní výdrž baterie. S novým režimem nízké spotřeby ale nabízí až 36 hodin výdrže baterie, navíc poprvé nabídnou mezinárodní roaming. Na rozdíl od minulých let budou Apple Watch Series 8 k dispozici ve dvou povrchových úpravách, hliníku a nerezové oceli. Předprodej začíná dnes, prodej je plánován na 16. září.

  • Hliník: půlnoční, hvězdná, stříbrná a (PRODUCT)RED
  • Nerezová ocel: stříbrná, zlatá a grafitová