Ještě před oficiálním vydáním nových iPhonů a Apple Watch se objevily recenze na všechna nová zařízení a i když jsou již skoro všechny v prodeji, v dnešním článku se podíváme na to, jak si u recenzentů vedly Apple Watch Series 8.



Mezi nové funkce obou modelů patří čip S8, detekce autonehody a další. Vzhledem k tomu, že čip S8 obsahuje stejné CPU jako čipy S7 a S6, neobsahují Apple Watch Series 8 žádné výrazné zlepšení výkonu ve srovnání s Apple Watch Series 7 nebo Series 6, ale nové Apple Watch SE jsou až o 20 % rychlejší než původní.

Nová funkce Snímaní teploty

Victoria Song testovala novou funkci snímání teploty: „Co se týče přesnosti, to je trochu těžké říct, jelikož mám Apple Watch Series 8 teprve asi týden. Nemám údaje o teplotě za dva cykly a právě jsem pouze stanovila základní teplotu. Za těch pár nocí, pro které mám údaje o teplotě, však do značné míry odpovídají tomu, co zaznamenal prsten Oura. Například před dvěma dny Oura Ring zaznamenal, že moje tělesná teplota je o 0,5 stupně vyšší než normálně, zatímco podle Apple Watch Series 8 byla teplota o 0,41 stupně vyšší.“

Výdrž baterie

„Při pravidelném používání bez režimu nízké spotřeby se Apple Watch Series 8 vybily asi za 24 hodin, než jsem je potřeboval nabít. Režim nízké spotřeby byl většinou dobrý způsob, jak získat trochu energie, abych se mohl dostat domů, nebo si jít zaběhat, když jsem zapomněl dobít baterii, než jsem vyrazil.“ Cherlynn Low ze společnosti Engadget potvrdila, že druhá generace Apple Watch SE funguje stejně jako Apple Watch Series 8, protože oba modely mají stejný čip.

Video recenze

Pokud rádi sledujete videorecenze, můžete se na ně podívat níže: