Společnost Mophie představila řadu nabíječek a powerbanek Powerstation, které lze ode dneška zakoupit u společnosti Apple. Adaptér Mophie Speedport 120W obsahuje tři porty USB-C a jeden port USB-A pro nabíjení až čtyř zařízení Apple současně.



Nabízí kombinovaných 120 W, takže dokáže nabíjet velké zařízení, jako je MacBook Pro, spolu s menšími zařízeními, jako jsou iPad, Apple Watch a iPhone. Dodává se s cestovním pouzdrem.

Powerbanka Powerstation Mini nabízí až 20 W energie pro nabíjení ‌iPhonu‌, AirPods nebo ‌iPadu‌. Má 5 000 mAh baterii a poskytuje až 21 hodin přehrávání videa. Powerstation Mini je vyrobena z hliníku, nabíjí se přes USB-C a má LED indikátor napájení, abyste mohli zkontrolovat úroveň nabití.

Mophie Powerstation obsahuje stejný design jako Powerstation Mini, ale má dva porty USB-C pro nabíjení dvou zařízení najednou. Obsahuje 10 000 mAh baterii a přidává až 43 hodin přehrávání videa.

Powerstation Pro XL je výkonnější powerbanka. Se 120W kombinovaného výkonu je schopna nabíjet MacBook Pro a má celkem tři porty, pokud potřebujete nabíjet více zařízení. 100W hlavní port dokáže nabíjet MacBook, plus je zde 45W port a 20W port pro menší zařízení. Uvnitř je baterie s kapacitou 25 000 mAh.

Posledním novým produktem Mophie je stojan Powerstation 10K s MagSafe, který poskytuje dalších 39 hodin přehrávání videa na ‌iPhonu‌. Je kompatibilní s iPhony s ‌MagSafe‌ a lze jej použít také k nabíjení AirPods. Součástí je USB-C port, který je schopen dodat až 20W energie.