Nové nabíjecí pouzdro pro AirPods Pro druhé generace by mohlo obsahovat otvory pro reproduktor, mikrofon a otvor pro upevnění šňůrky, podle údajných CAD renderů pouzdra, které sdílel Andrew O’Hara z AppleInsider na Twitteru.



O’Hara řekl, že nemůže ověřit přesnost renderů, ale shodují se s předchozími zprávami o nabíjecím pouzdru pro AirPods Pro. Očekává se, že nové nabíjecí pouzdro bude obsahovat podporu sítě Find My a umožní uživatelům sledovat polohu pouzdra v aplikaci Najít v případě, že dojde ke ztrátě, i když AirPods Pro nejsou v pouzdře. Začátkem tohoto roku analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že pouzdro bude při ztrátě schopné vydávat zvuk, což by vysvětlovalo přidání otvorů pro reproduktory.

Rendery také ukazují jeden otvor pro to, co by mohl být mikrofon, i když není jasné, k čemu by byl použit. Jednou z možností je, že by mikrofon mohl být použit pro funkci Live Listen, která může někomu pomoci slyšet konverzaci v hlučné oblasti nebo přes místnost. Mikrofon pouzdra by mohl zachytit zvuk a poslat ho do AirPods Pro, které někdo nosí, takže zvuk bude snáze slyšet. A konečně, rendery ukazují výřez na pravé straně pouzdra, který je pravděpodobně určen pro upevnění šňůrky. Tato funkce by usnadnila připojení pouzdra AirPods Pro na klíčenku bez potřeby dalšího příslušenství.