Nové video odhalilo první pohled na to, jak vypadá iPhone 14 Pro Max uvnitř. Video zobrazuje baterii ve tvaru L, aktualizované umístění komponentů displeje, větší fotoaparáty a další.



Teardown provedla společnost PBKreviews a ukazuje vnitřní design, který vypadá podobně jako loňský iPhone 13 Pro Max, ale s několika změnami. Stejně jako v loňském roce je baterie v letošním iPhonu 14 Pro Max ve tvaru písmene L, a jak již dříve uvedl MacRumors, baterie je o něco menší než v loňském roce. Společnost Apple provedla aktualizace vnitřního designu všech modelů ‌iPhone 14‌ a ‌iPhone 14 Pro‌, aby lépe odváděly teplo. I když tento teardown přímo nezobrazuje, o jaké změny jde, můžeme vidět kovovou desku, která pokrývá hlavní základní desku, která mohla být lépe optimalizována pro odvod tepla. S teplem pomáhá i grafitová fólie na zadní straně displeje.

Teardown nám také poskytuje bližší pohled na aktualizovanou výměnu zářezu, která se skládá z oválných otvorů a výřezů digitálně sloučených v iOS, aby vznikl Dynamic Insland.  Teardown také ukazuje aktualizovaný zadní fotoaparát a další. Očekává se, že společnost iFixit dokončí podrobnější teardown všech modelů ‌iPhone 14‌ brzy poté, co začnou přicházet k zákazníkům. Teardown splečnosti iFixit nabídne komplexnější zobrazení toho, co se změnilo uvnitř nejnovějších iPhonů.